ІДІЛ визначилася з головною мішенню для атак у Франції

ІДІЛ визначилася з головною мішенню для атак у Франції

Укрінформ
Терористична організація "Ісламська держава" оголосила війну французькій ультраправій партії "Національний фронт" і повідомила про майбутні теракти під час демонстрацій.

Про це пише Daily Mail із посиланням на погрози ІДІЛ, опубліковані в останньому випуску ісламістського франкомовного журналу Dar al-Islam.

«ІДІЛ оголосила війну французькій ультраправій партії «Національний фронт», назвавши їх «головною мішенню» для атак у Франції», - йдеться у повідомленні.

Терористична ісламська організація заявила, що вже не йдеться про те, чи будуть у Франції нові теракти, питання в тому, якими вони будуть і коли стануться.

В останньому номері журналу міститься зображення демонстрації "Національного фронту", а саму партію та її прибічників називають "головною ціллю" терактів.

Після серії терактів у Парижі в листопаді минулого року, в результаті яких загинуло 130 осіб,  лідер партії "Національний фронт" Марін Ле Пен заявила, що "радикальний ісламізм повинен бути знищений, радикальні мечеті повинні бути закриті", а терористи мають бути позбавлені французького громадянства.

Нагадаємо: Марін Ле Пен офіційно оголосила про свій намір балотуватися під час президентських виборів в 2017 році.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-