ФСБ відрапортувала: зірвали теракти ІДІЛ у Москві й Пітері

ФСБ відрапортувала: зірвали теракти ІДІЛ у Москві й Пітері

Укрінформ
ФСБ Росії відзвітувала про затримання в Єкатеринбурзі підозрюваних у підготовці терактів у Москві, Санкт-Петербурзі та Свердловській області.

Про це інформує ТАСС з посиланням на Центр громадських зв'язків ФСБ.

"Федеральною службою безпеки РФ 7 лютого в Єкатеринбурзі затримано 7 членів бандитського угруповання, що складається з громадян Росії і країн Центрально-Азіатського регіону, що входять у заборонену в Росії міжнародну терористичну організацію "Ісламська держава", що здійснювали підготовку резонансних терористичних актів з використанням саморобних вибухових пристроїв на території Москви, Санкт-Петербурга і Свердловської області", - йдеться у повідомленні.

За твердженням ФСБ, групу ймовірних терористів очолював член "ІД", який прибув до Росії з Туреччини. Теракти планувалося здійснити з використанням саморобних вибухових пристроїв. Під час обшуків у затриманих нібито виявили вибухівку, вогнепальну зброю, гранати, електродетонатори і екстремістську літературу. Порушено кримінальну справу за статтями про теракт, незаконному обігу зброї та незаконному зберіганні вибухових речовин.

Після здійснення диверсійно-терористичних актів затримані особи, які нібито планували виїхати в Сирію для участі у бойових діях у складі "Ісламської держави".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-