Ердоган не бачить сенсу в сирійських переговорах, доки Росія бомбить

Ердоган не бачить сенсу в сирійських переговорах, доки Росія бомбить

Укрінформ
Сирійські мирні переговори в Женеві не мають сенсу, допоки сили президента Асада і Росія продовжують свої атаки в країні.

Про це у четвер під час свого виступу в Перу заявив президент Туреччини Реджеп Таїп Ердоган, інформує Reuters.

"Росія продовжує вбивати людей в Сирії. Хіба можливі такі мирні збори? Хіба можливі такі мирні переговори?" - наголосив Ердоган.

За його словами, за умов, коли все ще гинуть діти, такі спроби не мають жодного сенсу, крім полегшення ситуації для тирана.

"Вони завжди скликають, збираються, їдять, п'ють, а потім йдуть. Тепер вони призначили дату в кінці лютого. Подивимося. Ви побачите, що 28 лютого вони знову їх відкладуть", - зазначив турецький президент.

Як відомо, Туреччина підтримує сирійську опозицію і стверджує, що в Сирії не може бути миру допоки Асад залишається керівником країни.

Нагадаємо, вчора спецпосланник ООН Стеффан де Містура заявив, що переговори під егідою ООН про врегулювання конфлікту в Сирії відкладаються до 25 лютого. Тритижневу перерву було оголошено після того, як армія Асада за підтримки російської авіації просунулася до Алеппо, перекривши шляхи забезпечення повстанців

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-