Берлін розкрив справу

Берлін розкрив справу "згвалтованої" російської дівчинки

Укрінформ
У ніч "викрадення" 13-річна дівчинка Ліза з Берліна ховалася від батьків у будинку свого друга "через проблеми в школі". 

Про це заявив у п'ятницю представник міської прокуратури Мартін Штельтнер, інформує Deutsche Welle.

За його словами, протягом 30 годин відсутності дівчинки не були скоєні "ні згвалтування, ні взагалі якісь сексуальні дії". Штельтнер додав, що з'ясувати всі обставини цієї історії вдалося на підставі білінгу стільникового телефону Лізи.

Згідно з інформацією газети Bild, 19-річний друг Лізи і його мати повідомили слідству, що в ніч "зникнення" 11 січня дівчинка ховалася у них удома від батьків. Напередодні їх викликали до школи, щоб повідомити про проблеми доньки з навчанням.

"Ми вийшли на 19-річного хлопця і допитали його. В його квартирі знаходилися речі Лізи", - заявив журналістам представник прокуратури. Згідно з відомостями, отриманими у знайомих, які прихистили Лізу, дівчинка сама просилася переночувати у них після того, як батьків викликали до школи.

У прокуратурі повідомили також, що розслідування щодо двох чоловіків турецького походження у зв'язку з підозрами в сексуальному насильстві стосовно дитини триває. Їх підозрюють у тому, що вони мали сексуальні зв'язки з Лізою до її зникнення 11 січня. Слідство вважає, що на ту мить дівчинка була знайома із чоловіками вже кілька місяців.

Фото: rusvesna.su

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-