Путін ще подумає про новий термін, аби не довічно

Путін ще подумає про новий термін, аби не довічно

Укрінформ
Володимир Путін ще не прийняв рішення про участь у президентських виборах-2018.

Про це заявив його прес-секретар Дмитро Пєсков, повідомляє РИА Новости.

"У тому-то й справа, що за два роки говорити про вибори у нас якось не прийнято, і ще досить далеко до початку виборчої кампанії. І навіть не знаючи того, чи має Путін намір балотуватися далі, чи не має, все одно, про всяк випадок, вже, скажімо так апріорі, "забруднююча" кампанія вже почалася. Але це, звичайно, зовсім не означає, що якісь рішення приймалися президентом", - сказав Пєсков.

Журналіст, який поставив питання Пєскову, навів приклад, що у США до президентських виборів починають підготовку набагато раніше. Пєсков сказав, що в Росії має сенс замислюватися про висунення кандидатур тоді, коли почнеться виборча кампанія.

Нагадаємо, що Путіну неодноразово ставилося питання про його участь у виборах 2018 року. У 2014 році він не виключив, що буде балотуватися на новий термін і нагадав, що такий шанс йому надає Конституція. При цьому Путін "скромно" заявив, що не бажає залишатися президентом довічно. У березні 2015 року він допустив, що на виборах 2018 року главою держави може бути обрана інша людина.

Фото: profi-forex.org

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-