В США залучають військову техніку для ліквідації наслідків снігової стихії

В США залучають військову техніку для ліквідації наслідків снігової стихії

Укрінформ
Національна гвардія США застосовує військову техніку для забезпечення своєчасного реагування екстрених служб, а також допомоги в ліквідації наслідків снігового шторму на сході країни.

Зокрема, така підтримка надається у штаті Вірджинія, де випало чи не найбільше снігу, повідомила у вівторок прес-служба Пентагону.

"Військові строкової служби Нацгвардії в штаті Вірджинія застосовують автомобілі Humvee, а також середні вантажівки тактичної ланки для забезпечення мобільної підтримки поліції та місцевих служб екстреного реагування штату, щоб дістатися до людей, які потребують допомоги", - йдеться в повідомленні.

Зокрема, впродовж кількох днів снігового шторму здійснено понад 70 рейсів для надання допомоги поліції, медичним службам та пожежним командам. Цим вдалося врятувати не одне життя. Доставлялися основні медичні приналежності, здійснювалася евакуація пожежних машин, які застрягли в снігу.

Крім того, повідомляється про залучення підрозділів Національної гвардії у інших штатах, зокрема, в Мериленді, Кентукі, Нью-Джерсі, Пенсильванії, Західній Вірджинії, а також у Вашингтоні, округ Колумбія.

Як повідомляв Укрінформ, у східних штатах США через сніговий шторм загинуло щонайменше 37 осіб, чверть мільйона користувачів були відрізані від електропостачання, на дорогах сталося сотні аварій. У деяких районах був зафіксований рівень снігових опадів висотою 102 см.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-