Міжнародна коаліція завдала 18 авіаударів по ІДІЛ

Міжнародна коаліція завдала 18 авіаударів по ІДІЛ

Укрінформ
Багатонаціональна коаліція союзників на чолі США, яка протистоїть терористичній організації "Ісламська держава", впродовж минулої доби завдала 18 авіаударів.

Про це йдеться в офіційному повідомленні Міністерства оборони США у вівторок, повідомляє власний кореспондент Укрінформу.

"У Сирії проведено три удари із застосуванням безпілотних літальних апаратів", - зазначається у щоденному зведенні.

Так, повідомляється, що в районі населеного пункту Хоул був уражений підрозділ тактичного рівня ІД. Поряд з містом Ракка знищено дві одиниці спецтехніки. Поблизу населеного пункту Мара зруйновано штабну будівлю терористичного осередка.

У Іраку здійснено 15 ударів із застосуванням штурмової, винищувальної авіації, а також БПЛА. Операції проводились в районі шести населених пунктів – Хувайджа, Хаббанія, Кісік, Мосул, Рамаді і Синджара. При цьому повідомляється про знищення та ураження п'яти підрозділів тактичного рівня ІДІЛ, перевалочної бази терористів, семи вогневих позицій, п'яти мінометних систем, трьох транспортних засобів, двох одиниць спеціальної техніки, схованки зі зброєю.

"Удари були нанесені в рамках операції "Inherent Resolve" з ліквідації терористичних груп ІДІЛ і загрози, яку вони представляють для Іраку, Сирії, регіону і широкому міжнародному співтовариству", - зауважили в Пентагоні.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-