Путін заявив про розширення антитурецьких санкцій

Путін заявив про розширення антитурецьких санкцій

Укрінформ
Президент РФ Володимир Путін анонсував розширення антитурецьких санкцій.

Про це повідомляє Інтерфакс.

"Діючі контракти (з турецькими будкомпаніями – ред.) функціонують, але, тим не менш, обмеження у цьому секторі будуть розширюватися", - сказав він на міжрегіональному форумі у понеділок.

За словами Путіна, сьогодні на російському будівельному ринку працюють приблизно 300 турецьких компаній, вони уклали контракти приблизно на $50 млрд.

"Уряд прийняв рішення не укладати нові контракти з турецькими підрядниками. Це, звичайно, дасть можливість нашому будівельному сектору розширити свою роботу і потребує нових кваліфікованих кадрів", - сказав він.

Зазначимо, що з 1 січня 2016 року компаніям, які перебувають під юрисдикцією Туреччини або контролюються громадянами цієї країни, було заборонено займатися у РФ будівельним, туристичним і готельним бізнесом, а також діяльністю у сфері інженерно-технічного проектування і наданням послуг для державних і муніципальних потреб.

Виняток було зроблено для 53 будкомпаній, яким дозволили продовжити діяльність до повного завершення проведених ними робіт. Ці фірми реалізують унікальні проекти, в тому числі в рамках підготовки до Чемпіонату світу з футболу 2018 року.

Фото: novostimira.net

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-