Сербія проведе військові навчання з Росією

Сербія проведе військові навчання з Росією

Укрінформ
Спецназ сербської армії планує провести спільні тактичні навчання з російськими повітряно-десантними військами в Сербії у другій половині 2016 року.

Про це пише видання BalkanInsight із посиланням на міністерство оборони Сербії.

"Війська спеціального призначення сербської армії проведуть спільні тактичні навчання в Сербії з російськими повітряно-десантними військами, швидше за все, у другій половині цього року", - йдеться у повідомленні.

Головною причиною навчань називають підвищення експлуатаційних та функціональних можливостей сербської армії, а також посилення військового співробітництва з РФ, запланованого на 2016 рік.

У свою чергу, росіяни також підтвердили проведення навчань в Сербії у цьому році. "Наші підрозділи братимуть участь у тактичних навчаннях в Сербії, в навчаннях зі збройними силами Єгипту та в спільних миротворчих та гуманітарних навчаннях з виявлення та знешкодження мін в Індії, а також у трьох навчаннях зі спецпризначенцями  в Білорусі", - повідомив командуючий повітряно-десантними військами РФ Володимир Шаманов.

У 2015 році сербські військові провели 24 військових навчання, у тому числі – двічі з військами РФ. В цілому армія Сербії співпрацює з арміями 60 країн світу.

Фото: Serbian Military

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-