У Кишиневі пікетують вже національну телерадіокомпанію

У Кишиневі пікетують вже національну телерадіокомпанію

Укрінформ
У Кишиневі кілька тисяч учасників антиурядових акцій протесту пікетують будівлю національної компанії «Телерадіо-Молдова».

Очолили пікет організатори протестів – лідер Партії соціалістів Ігор Додон, керівник «Нашої партії», мер міста Бельци Ренато Усатий і голова Громадянської платформи «Гідність і правда» Андрій Нестасе, повідомляє власний кореспондент Укрінформу у Молдові.

Учасники протестів  вимагають відставки керівництва компанії, обвинувачуючи її в необ'єктивному висвітленні подій, що відбуваються у Кишиневі.

 Делегація представників акцій протесту планує зустрітися з керівництвом компанії з вимогою надати маніфестантам ефірний час. Протестуючі вимагають також організувати пряму трансляцію антиурядових протестів.

Маніфестанти скандують «Дострокові вибори!», «Ми – народ!», «Ми не задаємося!», «Свободу ЗМІ!».

Соціалісти, «Наша партія» і Громадянська платформа об'єдналися для досягнення головної мети – дострокових виборів.

Нагадаємо, у середу, 20 січня, після затвердження парламентом нового уряду на чолі з Павлом Філіппом у Кишиневі почалися антиурядові мітинги. Маніфестанти спробували штурмувати будівлю парламенту Молдови, проте правоохоронці витіснили протестуючих з будівлі.

 У результаті сутичок між маніфестантами і поліцією 10 осіб отримали травми різного ступеня тяжкості. Генпрокуратура Молдови порушила за фактом масових безладів кримінальну справу.

фото: publika.md

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-