У Канаді засудили теракт у пакистанському університеті

У Канаді засудили теракт у пакистанському університеті

Укрінформ
Рішуча боротьба із тероризмом є невід’ємною складовою успішного розвитку Пакистану.

Про це йдеться у заяві міністра закордонних справ Канади Стефана Діона з приводу терактів в університеті у пакистанському місті Чарсадда, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Канада продовжуватиме підтримувати Пакистан у боротьбі із тероризмом, та вважає, що рішучі дії проти усіх форм тероризму, є необхідними для стабільності та процвітання у регіоні», - заявив Діон.

Він також засудив терористичний напад, що був скоєний «у самому центрі навчального закладу, де люди працювали над покращенням життя громади».

«У цей трагічний момент Канада підтримує народ Пакистану. Наші думки зараз разом із сім’ями загиблих. Ми також бажаємо якнайшвидшого видужання пораненим», - сказав міністр.

Нагадаємо, вранці, в середу, 20 січня група бойовиків увірвалася на територію університету у місті Чарсадда. Поліція повідомила, що нападників було четверо, проте потім стали з'являтися відомості, що їхня кількість може варіюватися від 6 до 8 осіб. Університетський кампус було евакуйовано. На місце події прибули силовики і рятувальники. Очевидці також повідомили про два потужних вибухи.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-