Німеччина та Туреччина запобігли «бізнесу» на біженцях

Німеччина та Туреччина запобігли «бізнесу» на біженцях

Укрінформ
Поліцейські Німеччини й Туреччини провели рейди проти підозрюваних у нелегальному перевезенні мігрантів і біженців до Європи, в результаті чого було затримано 35 осіб.

Про це повідомляє ABC News.

«У серії ранкових рейдів, узгоджених обома країнами, влада заарештувала 35 підозрюваних - п'ять у Німеччині і 30 - у Туреччині», - повідомили офіційні особи з обох країн під час прес-конференції в Німеччині.

Як зазначається, рейди в Німеччині проводили майже 500 офіцерів, у тому числі тактико-спеціальні підрозділи, які здійснили обшуки в 16 будинках 6 регіонів. П'ятеро заарештованих у Німеччині осіб переважно сирійці, з яких двоє очікують надання притулку.

У Туреччині поліція провела обшуки в 10 будинках у Стамбулі, Мерсині, Ізмірі і Хатаї і заарештувала 30 осіб, а також конфіскувала комп'ютери, десятки тисяч доларів готівкою та інші речові докази.

Нагадаємо: Туреччина - головна транзитна держава для мігрантів із Близького Сходу, Азії та Африки, які намагаються дістатися Європи. Німеччина тісно співпрацює з Анкарою, щоб спробувати зупинити цей потік.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-