Німецький міністр транспорту закликає закрити кордон

Німецький міністр транспорту закликає закрити кордон

Укрінформ
Міністр транспорту ФРН, член Християнсько-соціального союзу в Баварії (ХСС) Александр Добріндт заявив, що Німеччина має бути готова до необхідності закрити кордони.

Про це пише meduza.io.

«Якщо не закрити кордони і продовжувати в тому ж дусі, Європа опиниться на колінах», — зазначає Добріндт в інтерв'ю виданню Münchner Merkur.

Слова Ангели Меркель про загрози, які несе для Європи закриття кордонів, за словами міністра ФРН, «вірні з точністю до навпаки».

«Максимально допустиме навантаження Німеччини вже досягнуто, зокрема, через обмежені можливості для інтеграції мігрантів і обмеження ринків праці та житла», - заявляє Добріндт.

Нагадаємо, що Ангела Меркель заявила про перегляд правил депортації мігрантів, які порушили закони ФРН, і визнала вразливість Європи в умовах міграційної кризи.

Водночас, канцлер ФРН наполягає на необхідності зберегти в Європі свободу пересування.

13 січня члени парламентської коаліції ХДС і ХСС почали збір підписів за закриття кордонів Німеччини для біженців. Голосування в коаліції з цього питання заплановане на 26 січня, після чого ініціатива може надійти на голосування в парламенті.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-