Парламент Британії розгляне заборону на в'їзд в країну Трампа

Парламент Британії розгляне заборону на в'їзд в країну Трампа

Укрінформ
Британські парламентарії в понеділок обговорять питання про заборону на в'їзд в країну американського мільярдера Дональда Трампа.

Про це повідомляє РІА "Новости".

Петиція із закликом заборонити Трампові в'їзд до Сполученого Королівства через його заяви щодо мусульман і радикалізованих районів Лондона набрала необхідні для її розгляду в парламенті 100 тисяч голосів за лічені години. А далі кількість інтернет-користувачів, які підтримали петицію, перевищила ліміт уп'ятеро.

Трамп, який нині претендує балотуватися в президенти США від Республіканської партії, заявив 7 грудня, що мусульман не можна пускати в США.

У поширеній заяві говорилося, що "Дональд Трамп закликає до загального і повного припинення в'їзду мусульман в США, доки ті, хто представляють країну, не зрозуміють, що відбувається". Також мільярдер сказав, що "в Лондоні та інших містах є місця з таким рівнем радикалізації, що поліцейські там бояться за власне життя".

За даними опитування, 29% британців підтримують ідею заборонити мусульманам, які не є громадянами країни, в'їзд до Великобританії. Водночас більше половини - 51% - виступають проти такої заборони, причому 43% - різко проти.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-