Канадський університет помилково зарахував 500 студентів

Канадський університет помилково зарахував 500 студентів

Укрінформ
Йоркський університет у Торонто помилково надіслав 500 абітурієнтам листи про зарахування, втім наступного дня мусив вибачатися та скасувати свою пропозицію.

Про це пише СВС News.

«Сталася помилка обробки, через яку приблизно 500 осіб отримали повідомлення про зарахування до університету», - розповіла речниця університету Джоан Райдер.

Вона додала, що наступного дня університет приніс свої вибачення абітурієнтам та поінформував їх, що заявки досі розглядаються. «Ми розуміємо, що це дуже важливе рішення для абітурієнтів та їх батьків, втім університету ще треба отримати оцінки, аби ухвалити остаточне рішення у середині лютого», - додала речниця.

Зазначимо, що Йоркський університет є третім за розміром у Канаді і одним із найпрестижніших у країні. У ньому навчається більш як 50 тис. студентів.

Нагадаємо, що у грудні подібний конфуз стався на фіналі конкурсу «Міс Всесвіт 2015», коли ведучий шоу у прямому ефірі переплутав ім’я переможниці, віддавши корону представниці Колумбії. Втім, під час церемонії нагородження їй довелося зняти корону та віддати приз справжній переможниці – філіппінці Пії Алонсо Вурцбах.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-