Шидло хоче, аби польські політики не виносили внутрішні проблеми на міжнародну арену

Шидло хоче, аби польські політики не виносили внутрішні проблеми на міжнародну арену

Укрінформ
Внутрішні проблеми Польщі не слід виносити на міжнародну арену, а варто розв’язувати всередині країни.

Внутрішні проблеми Польщі не слід виносити на міжнародну арену, а розв’язувати всередині країни.

Про це у вівторок після зустрічі з лідерами  усіх парламентських партій, у тому числі й опозиційних, заявила прем’єр-міністр Польщі Беата Шидло, інформує варшавський кореспондент Укрінформу.

“Ми погодилися, що польські справи слід вирішувати тут, в Польщі. Погано сталося, що ці справи було винесено на міжнародну арену, але ми зробимо усе можливе, аби заспокоїти ситуацію і спростувати необгрунтовану і неправдиву інформацію, що стосується подій в Польщі”,- заявила Шидло.

За її словами, ця зустріч переконала представників усіх парламентських сил, особливо опозиційних, що є сенс розмовляти і аргументовано сперечатися.

Глава польського уряду наголосила, що вона представлятиме Польщу під час дискусії в Європарламенті 19 січня на тему ситуації в РП. Натомість, у середу 13 грудня ситуація в Польщі дисктуватиметься на засіданні Єврокомісії.

Нагадаємо: ряд європейських політиків й інституцій висловили занепокоєння станом демократії в Польщі, зокрема у контексті прийняття змін до законів про Конституційний суд і про Нацраду з питань радіо і телебачення.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-