Поліція нарешті встановила особу нападника на паризький комісаріат

Поліція нарешті встановила особу нападника на паризький комісаріат

Укрінформ
Французька поліція нарешті встановила особу чоловіка, який скоїв збройний напад на паризький комісаріат і був застрелений при спробі втекти.

Як повідомляє власний кореспондент Укрінформу з посиланням на МВС Франції, зловмисником виявився мешканець Тунісу, якого впізнала родина.

"Людина застрелена поліцією є мешканцем Тунісу на ім’я Тарек Белкасем. Його впізнали родичі. Разом з тим, його дані (відбитки пальців, фото) зареєстровані в поліції у 2013 році проходять під іншим ім’ям, яке він назвав. Розслідування триває", - зазначили у відомстві.

За даними міністерства, родичі небіжчика надіслали до поліції письмове підтвердження щодо особи нападника. Правоохоронці кваліфікують дії зловмисника як акт самогубства.

Раніше повідомлялося, що поліція за відбитками пальців встановила, що вони належать особі на ім’я Алі Салах, який знаходився на обліку правоохоронців у зв’язку з пограбуванням у 2013 році. За даними картотеки, злочинець є вихідцем з Марокко, він народився у 1995 році в Касабланці.

Нагадаємо, що на річницю терактів у редакції Charlie Hebdo озброєний ножем невідомий чоловік був застрелений поліцією під час спроби увірватися в комісаріат поліції 18 району Парижа. За словами свідків, зловмисник викрикував слова "Аллах Акбар" і начебто мав на собі пояс з вибухівкою. Після загибелі нападника сапери з’ясували, що нападник використав муляж "пояса шахіда".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-