США та союзники завдали 36 ударів по ІДІЛ

США та союзники завдали 36 ударів по ІДІЛ

Укрінформ
Збройні сили США та країн міжнародної коаліції продовжили атакувати позиції терористів "Ісламської держави" на території Сирії та Іраку, завдавши за минулу добу 36 ударів засобами авіації та реактивної артилерії.

Про це йдеться в офіційному повідомленні Пентагону із посиланням на щоденні зведення Багатонаціональної коаліції, яка протистоїть ІДІЛ, повідомляє власний кореспондент Укрінформу.

"Винищувальна, штурмова й бомбардувальна авіація провела 14 ударів в районі населеного пункту Манбідж, обмеживши транспортний рух для ІДІЛ, відрізавши бойовикам доступ до місцевості та знищивши 24 бойових позиції й чотири об'єкти ІДІЛ", - зазначається в повідомленні про результати операцій проти терористів на території Сирії.

В Іраку сили коаліції "використовували реактивну артилерію, винищувачі, штурмовики, бомбардувальники й безпілотні літальні апарати". Усього, за повідомленням Пентагону, було проведено 22 удари в районі дев'яти населених пунктів, які були "узгоджені та підтримані іракським урядом".

При цьому повідомляється про ураження вогневих позицій, бункерів, підрозділів тактичного рівня, ракетно-пускових установок, транспортних засобів, будівель.

Знищення цілей ІДІЛ у Сирії та Іраку "обмежує здатність терористичних угруповань планувати та проводити свої операцій", підкреслили в оборонному відомстві США.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-