Паризька поліція арештувала 11 наркоділків

Паризька поліція арештувала 11 наркоділків

Укрінформ
Паризька поліція арештувала 11 підозрюваних у незаконному зберіганні, перевезенні та торгівлі наркотичними засобами у столичному передмісті Сен-Дені.

Про це повідомила прес-служба МВС Франції.

"Одинадцять осіб були заарештовані під час масштабної операції поліції, проведеної вранці вівторка в Сен-Дені, завданням якої є боротьба з мережею наркоділків, що поширюють марихуану", - йдеться у повідомленні.

Крім арештів, правоохоронці вилучили 17 кг марихуани та 5 зразків вогнепальної зброї. Це перша вдала операція французької поліції цього року.

"Французи повинні розуміти, що за (незаконним) обігом наркотиків, стоять потужні злочинні організації з вибудуваною ієрархією, які здійснюють вбивства, щоб контролювати ринок наркотиків", - нагадав міністр внутрішніх справ Франції Бернар Казньов, додавши, що немає жодної різниці чим торгують ділки, легкими чи важкими наркотиками.

Раніше повідомлялося, що спецпідрозділи МВС ще у червні розпочали масштабну боротьбу з мережею наркотрафіку та відмиванням "брудних" коштів. До неї залучено більше 10 тис. правоохоронців. Торік у період з травня по листопад було затримано 1316 підозрюваних, 123-м з яких висунуто обвинувачення, а 30 отримали різні терміни ув’язнення.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-