Восьмиградусний мороз у Німеччині призвів до транспортного колапсу

Восьмиградусний мороз у Німеччині призвів до транспортного колапсу

Укрінформ
Зниження температури до невеликого, порівняно з українськими холодами, морозу - 8 градусів нижче нуля - призвело майже до транспортного колапсу в деяких районах Німеччини.

Як повідомляє кореспондент Укрінформу в ФРН, сотні пасажирів потяга Норддайх-Кельн змушені були провести весь недільний вечір і частину ночі у вагонах через обледеніння проводів.

"Висаджувати пасажирів було дуже небезпечно - рельєф уздовж шляхів надто обривистий на цій ділянці", - пояснили в прес-службі залізниці.

Зрештою потяг вдалося відтягнути дизелем назад у Норддайх, де людям дали зігрітися, поїсти і випити гарячої кави. Рано-вранці у понеділок пасажирів відправили в дорогу після того, як спеціальні технічні потяги почали розчищати колії. Коли вони прибудуть у пункт призначення - ніхто прогнозувати не наважиться.

А пасажирам потяга, який прямував з Кельна в Емден (земля Нижня Саксонія) і не дотягнув до кінцевої станції всього кілометр, довелося долати решту відстані до вокзалу пішки під пронизливим вітром.

Тим часом у країні різко зросла кількість автомобільних аварій через ожеледицю. Дорожня поліція просить водіїв по змозі відмовитися від поїздок.

Фото: www.profi-forex.org

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-