Держдеп продовжив рекомендації не їздити в окуповані регіони України

Держдеп продовжив рекомендації не їздити в окуповані регіони України

Укрінформ
Державний департамент США у понеділок випустив оновлені рекомендації для подорожуючих американських громадян утриматися від візитів на Донбас та в Крим.

Про це йдеться на офіційному сайті відомства в розділі попереджень щодо поїздок за кордон, передає Укрінформ.

"Держдепартамент попереджає американських громадян про необхідність відкласти всі свої поїздки до Криму та східних регіонів Донецької й Луганської областей, а також рекомендує громадянам США, які наразі перебувають або відвідують ці регіони, залишити їх", - зазначається в повідомленні.

У відомстві зазначили, що нинішнє попередження щодо поїздок в Україну продовжує подібний документ від 16 липня. Це рішення базується на "останній інформації про ситуацію в галузі безпеки у південній та східній Україні".

Держдеп нагадав, що Росія та підтримувані нею сепаратисти продовжують контролювати райони в Донецькій і Луганській областях, де бойові дії спричинили загибель понад 9 тис. людей.

Крім того, нагадується, що Федеральне управління цивільної авіації США (FAA) заборонило американським літакам перебувати в зонах відповідальності в районах диспетчерських служб Сімферополя (UKFV) і Дніпропетровська (UKDV). "Ця заборона залишається чинною", - зауважили в держдепі.

"Ситуація в Україні є непередбачуваною і може швидко змінюватися", - наголосили у відомстві.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-