Серед жертв А321 – жителька Буковини

Серед жертв А321 – жителька Буковини

Укрінформ
Серед пасажирів російського літака, який потрапив в авіакатастрофу в Єгипті, була буковинка Лілія Мовчанова.

Про це повідомляє кореспондент Укрінформу з посиланням на місцеві ЗМІ.

Як стало відомо, Лілія Мовчанова народилася й проживала в райцентрі Сокиряни Чернівецької області. Кілька років тому вона переїхала в Санкт-Петербург і вийшла там заміж. Молода пара летіла з відпочинку в Шарм-ель-Шейху.

Ще двоє загиблих – Кирил Усатов та його мати Ірина, судячи, з даних на їхніх акаунтах у соцмережах, родом із Сєвєродонецька, повідомляє LB.UA. Ірина Усатова працювала у Санкт-Петербурзі.

Як повідомлялося раніше, дружина пілота сумнозвісного рейсу А321 Наталія Трухачова заявила, що перед вильотом він телефонував старшій донці, і скаржився на технічний стан літака.

Нагадаємо, російський лайнер Airbus-321 "Когалимавіа", який здійснював рейс 9268 з Шарм-еш-Шейха до Санкт-Петербурга, зазнав аварії 31 жовтня в Єгипті. Загалом у літаку були 217 пасажирів і семеро членів екіпажу, ніхто не вижив. Майже всі загиблі - росіяни. За інформацією МЗС України, на борту також перебували четверо громадян України.

Уламки було знайдено приблизно за 100 км на південь від адміністративного центру провінції Північний Синай міста Ель-Аріш поблизу населеного пункту Ель-Хасна.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-