Адвокат Сущенка відвідає його в СІЗО

Адвокат Сущенка відвідає його в СІЗО

Укрінформ
Адвокат незаконно затриманого в Росії кореспондента Укрінформу Романа Сущенка Марк Фейгін відвідає свого підзахисного в «Лефортово» для підготовки до засідання Мосміськсуду, який буде розглядати скарги на продовження арешту журналіста.

Про це Фейгін розповів кореспондентові Укрінформу.

«Нагадую, що завтра, в четвер, о 10:10 відбудеться розгляд моєї скарги в Мосміськсуді на продовження арешту Сущенка на два місяці. А в даний момент я перебуваю в «передбаннику» Лефортово, чекаю, коли пропустять до мого підзахисного. Будемо готуватися з ним до засідання», - сказав Фейгін.

Як відомо, власного кореспондента Укрінформу у Франції Романа Сущенка в порушення міжнародних правил затримали 30 вересня 2016 року в Москві, куди він прибув з приватною поїздкою.

7 жовтня йому було висунуто обвинувачення у «шпигунстві». У ФСБ Росії заявили, що Сущенко є співробітником Головного управління розвідки Міноборони України. В ГУР МОУ спростували цю заяву.

Сущенко працює в Українському національному інформаційному агентстві «Укрінформ» з 2002 року, а власним кореспондентом у Франції - з 2010 року.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Актуально

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-