#FreeSushchenko: Українські активісти у Польщі взяли участь акції на підтримку Сущенка

#FreeSushchenko: Українські активісти у Польщі взяли участь акції на підтримку Сущенка

Укрінформ
Українські активісти у Польщі підтримали акцію на підтримку власного кореспондента Укрінформу Романа Сущенка.

Фото з плакатами #FreeSushchenko вони активно розміщували на своїх сторінках у Facebook.

Зокрема, представники фундації “Наш Вибір” під час зустрічі в Українському домі зробили групову фотографію з плакатами #FreeSushchenko.

Крім того, вони у замітці польською мовою вказали, що Сущенко від вересня перебуває в ув’язненні, а нещодавно йому продовжено термін перебування у візниці до кінця квітня.

Свою активну підтримку Сущенку в соцмережах активно демонстрували також активісти варшаського Євромайдану. Лідер організації Наталя Панченко сама розмістила своє фото з плакатом #FreeSushchenko і закликала своїх колег активно приєднуватися до флешмобу.

“Взяла участь у флешмобі на підтримку Романа Сущенка, українського журналіста, що зараз перебуває у в'язниці в Росії. У Романа сьогодні день народження й зараз йому як ніколи потрібна наша підтримка! Це найменше, що ми можемо зробити для його звільнення, тож долучайтесь”,- написала Панченко.

До акції долучилися також багато її колег.

Fкція #FreeSushchenko була приурочена до дня народження журналіста.

Як відомо, Сущенка в порушення міжнародних правил затримали 30 вересня в Москві, куди він прибув з приватною поїздкою. 7 жовтня йому було висунуто обвинувачення в "шпигунстві". Суд в Москві продовжив термін перебування під вартою до 30 квітня 2017 року.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Актуально

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-