До Різдва адвокат Фейгін нагадав адресу Сущенка у Лефортово

До Різдва адвокат Фейгін нагадав адресу Сущенка у Лефортово

Укрінформ
Адвокат журналіста Укрінформу Романа Сущенко Марк Фейгін закликав співчуваючих вітати його підзахисного з наступаючим Різдвом.

Про це він написав у Фейсбуці.

"Привітайте українського журналіста Романа Сущенка в московській в'язниці із Різдвом, що наближається: 111116, Москва, Лефортовський вал, будинок 5, ФКУ СІЗО N2 ФСВП Росії Сущенко Р. В.", - пише Фейгін.

Як повідомлялося, власного кореспондента Укрінформу у Франції Романа Сущенка в порушення міжнародних правил затримали 30 вересня в Москві, куди він прибув з приватною поїздкою.

7 жовтня йому було пред'явлено звинувачення в шпигунстві. У ФСБ Росії заявили, що Сущенко є співробітником Головного управління розвідки Міноборони України. В ГУР МОУ спростували цю заяву, зазначивши, що вона не відповідає дійсності.

Термін утримання Сущенка під вартою було продовжено за рішенням Лефортовського суду до 30 січня 2017 року.

Нагадаємо: Роман Сущенко працює в Українському національному інформаційному агентстві «Укрінформ» з 2002 року, а власним кореспондентом у Франції - з 2010 року.

Раніше російська влада заборонила доступ в Лефортово до Сущенка, який є парафіянином Української православної церкви Київського Патріархату, священиків УПЦ КП, а також не передали йому Молитвослов з дарчим написом патріарха Філарета.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Актуально

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-