Укрінформівці підписали листівки до свят на підтримку Романа Сущенка

Укрінформівці підписали листівки до свят на підтримку Романа Сущенка

Фото
Укрінформ
Укрінформ взяв участь у проекті "Слова свободи" та підписав листівки на підтримку колеги Романа Сущенка та інших політв'язнів, яких незаконно утримує РФ

Працівники Українського національного інформаційного агентства "Укрінформ" підписали листівки до свят на підтримку колеги Романа Сущенка та інших політв'язнів, яких незаконно утримує РФ. Писали російською мовою, бо інакше листи не пропустять до в'язниці.

"Я працюю в Дніпрі. І кожен день починаю з новин про Сущенка. У твоєму становищі міг би опинитися кожен із нас. Мені страшно уявити, що звичайного журналіста тримають в СІЗО. Романе, ти поводишся, як і годиться справжньому чоловікові, вільному журналістові. Ми пишаємося тобою!" - пише колега Романа із Дніпра Людмила Блик.

Листівки надано проектом "Слова свободи", який з'явився в Україні влітку 2016 року, після переїзду одного з координаторів "РосУзника" до Києва. Мета проекту - щоб якомога більше листів отримували політв'язні, які відбувають покарання за свої політичні переконання, або за свою активність, яка виявилася небажаною російській владі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Актуально

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-