Стець обговорив справу Сущенка з послом Японії

Стець обговорив справу Сущенка з послом Японії

Укрінформ
Міністр інформаційної політики України Юрій Стець провів зустріч з послом Японії в Україні Сумі Шігекі, де, зокрема, підняв тему арештованого в Москві спеціального кореспондента Українського національного інформаційного агентства "Укрінформ" Романа Сущенка.

Про це повідомляє Урядовий портал.

«Я звертаюся на кожній зустрічі до кожного дипломата з проханням допомогти підняти тему Романа Сущенка на міжнародне обговорення. Я прошу підняти це питання і з Вашого боку, адже будь-яка заява країн світу – шлях до визволення журналіста», - сказав Стець, наголосивши, що це питання знаходиться в політичній площині.

Посол висловив розуміння важливості питання щодо арештованого українського кореспондента. Крім того, він наголосив на зацікавленості отримувати в Японії інформацію з українських джерел.

За результатами зустрічі, сторони домовилися спробувати знайти можливості для запровадження японської версії веб-сайту Національного  інформаційного агентства «Укрінформ».

Крім того, піднято питання про допомогу з боку Японії в наданні технічного устаткування для Мультимедійної платформи іномовлення України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Актуально

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-