До Сущенка у тюрмі ставляться чемно - адвокат

До Сущенка у тюрмі ставляться чемно - адвокат

Укрінформ
Адвокат Марк Фейгін розповів, що до власного кореспондента “Укрінформу” в Парижі Романа Сущенка у російській в’язниці ставляться дуже тактовно.

Про це він заявив на прес-конференції в Укрінформі.

“Ніякого тиску чи катувань не було, я про це уже казав. У мене склалося враження, що не було навіть наміру такого. Мені так здалося, що вони не збиралися на нього давити, аби він зізнався. До нього взагалі дуже тактовно відносяться: ім’я, по-батькові, вибачте, будь ласка. Тобто немає відкритого і панібратства, і зневаги, особливо враховуючи, що деяких інших українських політв’язнів катують”, - сказав Фейгін.

Адвокат також припустив, що до Сущенка відносяться таким чином тому, “що знають, що саме їм від нього потрібно”, або ж через те, що його історія стала публічною.

Також Фейгін розповів, що умови Сущенка у російській в'язниці нормальні.

“Умови у нього уже благополучні, тому що у Лефортово з одного боку дуже жорсткий режим, але камери більш-менш нормальні. Він каже, що це дивно, як тут люди не сходять з розуму через клаустрофобію. У нього двомісна камера, він сидить з активістом - таджиком за національністю. У того є холодильник і телевізор. Я йому теж пропонував купити телевізор і передати, але він (Сущенко - ред.) сказав, що поки не потрібно”, - розповів адвокат.

Фейгін також запевнив, що у Сущенка є усі необхідні продукти, одяг і взуття. Забезпечують журналіста і книжками, але читає він їх доволі швидко.

“Сам він почувається добре, медичних проблем у нього немає ніяких, він взагалі здорова людина”, - наголосив адвокат.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Актуально

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-