У Києві викрили підпільну мережу гральних закладів

У Києві викрили підпільну мережу гральних закладів

Фото
Укрінформ
Бюро економічної безпеки у Києві припинило незаконну діяльність мережі гральних закладів.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє пресслужба БЕБ.

"Детективи Територіального управління БЕБ у м. Києві викрили та припинили незаконну діяльність мережі гральних закладів. Понад 120 одиниць комп’ютерної техніки, яка використовувалася для ігор вилучено, її орієнтовна вартість понад 2 млн грн", - йдеться в повідомленні.

Досудовим розслідуванням встановлено, що група осіб, порушуючи законодавство організувала та надавала послуги з азартних ігор на території міста Києва без відповідної ліцензії. Ігрові заклади, в основному, були облаштовані на перших поверхах житлових будинків. Свою діяльність вони приховували та відкривалися тільки для перевірених клієнтів і працювали під час комендантської години.

Детективи БЕБ встановлюють повне коло осіб, причетних до злочинної схеми.

Читайте також: БЕБ викрило підпільне виробництво спирту з щоденним оборотом у 20 тонн

Як повідомлялось, станом на перше червня у детективів Бюро економічної безпеки України на досудовому розслідуванні перебуває 87 кримінальних проваджень за фактами протиправної діяльності у сфері організації та проведення азартних ігор. Детективи БЕБ в межах згаданих кримінальних проваджень провели понад 130 обшуків, за результатами яких вилучено комплекти комп’ютерного обладнання, столи для гри в рулетку, ігрові автомати, інше технічне обладнання. Орієнтовна вартість вилучених товарно матеріальних цінностей становить близько 14 млн грн.

Фото: БЕБ

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-