Двоє воїнів-добровольців загинули під час порятунку людей у Херсоні

Двоє воїнів-добровольців загинули під час порятунку людей у Херсоні

Укрінформ
Двоє бійців добровольчого батальйону "Феміда" загинули вчора, 7 червня, рятуючи людей від спричиненої підривом Каховської ГЕС повені на Херсонщині.

Про це повідомив у Фейсбуці голова ВО "Свобода" Олег Тягнибок, передає Укрінформ.

"Рятуючи херсонців від повені, спричиненої підривом Каховської ГЕС, загинув наш побратим, свободівець Володимир Кавуліч «Кабанчик», - йдеться у повідомленні.

Тягнибок зазначив, що трагедія, яка забрала життя Володимира і його побратима "Юга", сталася в районі Херсона, коли бійці прямували на допомогу місцевим мешканцям. Сильна течія затягнула їхній човен під баржу.

За дві доби під керівництвом Володимира було врятовано понад 130 херсонців, додав Тягнибок.

Очільник "Свободи" поінформував, що Володимир Кавуліч з початку російсько-української війни служив у складі свободівських добровольчих батальйонів «Січ» та «Карпатська Січ». Після початку повномасштабного вторгнення став до лав добровольчого батальйону «Феміда-Чорнобаївка». Був начальником координаційного штабу батальйону. Брав участь у визволенні Херсона та області.

Як повідомляв Укрінформ, у ніч на 6 червня російська армія підірвала дамбу Каховської ГЕС. На правобережжі Херсонської області в зоні лиха опинилися близько 16 тисяч людей. Здійснюється евакуація населення з небезпечних місць.

На тимчасово захопленому лівобережжі Херсонської області росіяни евакуацію населення не проводять.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-