Росіяни обстріляли Сумщину з мінометів та запускали «Шахеди», зруйнована школа

Росіяни обстріляли Сумщину з мінометів та запускали «Шахеди», зруйнована школа

Укрінформ
Росіяни вночі та зранку били по Сумщині з мінометів та запускали "Шахеди", зруйнована школа та агрофірма.

Про це повідомили в Телеграмі Сумської ОВА, передає Укрінформ.

"Вночі і зранку ворог здійснив сім обстрілів прикордоння Сумщини. Зафіксовано 19 вибухів. Обстрілів зазнали Миропільська, Миколаївська, Білопільська, Середино-Будська та Новослобідська громади", - йдеться в повідомленні.

З мінометів росіяни били по Білопільській, Новослобідській та Середино-Будській громадах, зафіксовано відповідно, шість, п'ять та чотири вибухи у цих громадах.

"Миропільська громада: по території громади росіяни вдарили "Шахедами". Відбулося влучання одного БпЛА Shahed у приміщення школи (виникла пожежа у прибудові до двоповерхової будівлі школи), ще одного - в продуктовий магазин і третього - в нежитлове приміщення на території громади", - повідомили в ОВА.

У Миколаївській сільській громаді БпЛА влучив у ангар та зерносховище агрофірми. Пошкоджено декілька одиниць тракторної техніки.

Читайте також: Російська ДРГ намагалась проникнути на Сумщину приблизно 2,5 місяці тому – Наєв

У середу протягом дня росіяни здійснили 17 обстрілів прикордоння. Зафіксовано 153 вибухи. Обстрілів зазнали Білопільська, Юнаківська, Миропільська, Хотінська, Шалигинська, Середино-Будська, Есманська, Зноб-Новгородська, Великописарівська громади.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-