Російські окупанти вже усвідомили, що і з Криму їм доведеться втекти - Зеленський

Російські окупанти вже усвідомили, що і з Криму їм доведеться втекти - Зеленський

Укрінформ
Свідоме знищення Росією Каховського водосховища свідчить про розуміння ворогом того факту, що втікати доведеться і з Криму.

Про це Володимир Зеленський сказав у відеозверненні до співвітчизників, передає Укрінформ.

«Той факт, що Росія свідомо знищила Каховське водосховище, яке критично важливе, зокрема, для забезпечення водою Криму, свідчить про те, що російські окупанти вже усвідомили, що і з Криму їм доведеться втекти», - сказав Зеленський.

Президент наголосив, що Україна поверне все своє й примусить Росію заплатити за скоєне. Наша країна знайде спосіб відновити нормальне життя на нашій землі після вигнання російських загарбників.

«Це стосується як води, так і всього іншого. Це стосується всіх наших регіонів – від Херсонщини до Дніпровщини, від Миколаївщини й до Криму», - додав він.

Читайте також: Підрив Каховської ГЕС унеможливить постачання води у Крим - Данілов

Користуючись нагодою, Президент відзначив героїв на Бахмутському напрямку. «Молодці, воїни! 3-тя окрема штурмова бригада та 57-ма окрема мотопіхотна бригада – дякую вам! Дякую за рух уперед!», - підсумував Зеленський.

Як повідомляв Укрінформ, російські війська 6 червня здійснили підрив Каховської ГЕС. Внаслідок підриву машинної зали зсередини станцію повністю зруйновано.

Фото: АА

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-