Харківщина: голова ДПСУ перевірив, як облаштували підрозділи на кордоні з рф

Харківщина: голова ДПСУ перевірив, як облаштували підрозділи на кордоні з рф

Фото, відео
Укрінформ
Голова Державної прикордонної служби України Сергій Дейнеко побував на кордоні з росією у Харківській області, щоб на місці ознайомитися з обстановкою та виконанням завдань прикордонниками і особисто перевірив умови розміщення і забезпечення особового складу.

Про це на офіційному сайті проінформувала пресслужба ДПСУ, передає Укрінформ.

«Під час перебування на лінії кордону з росією Сергій Дейнеко ознайомився з облаштуванням позиції підрозділів та як відбувається взаємодія прикордонників з усіма структурами, залученими до оборони України» - йдеться у повідомленні.

За інформацією ДПСУ, на цьому напрямку ворог з території рф постійно обстрілює прикордонні райони України, запускає дрони для завдавання ударів та ведення розвідки, застосовує засоби радіоелектронної боротьби.

Як зазначається, голова Державної прикордонної служби України відзначив кращих військовослужбовців та вручив їм нагороди.

Голова ДПСУ ознайомився з обстановкою на кордоні з рф на Харківщині / Фото: ДПСУ

Як наголосили в установі, Дейнеко впевнений, що Україна переможе агресора і наголосив на важливій місії, яку покладено на прикордонників у цей нелегкий час.

Читайте також: росія завезла у білорусь нові підрозділи військових для навчання — прикордонники

«Нам відновлювати країну, нам відновлювати кордон так, щоб вторгнення рф більше ніколи в житті не могло повторитися», – зазначив він.

Як повідомляв Укрінформ, 4 січня голова Державної прикордонної служби Сергій Дейнеко заявив, що у січні рф та білорусь навряд чи зможуть здійснити повторний наступ.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-