Новобранці ЗСУ у Британії тренуються маскуватися

Новобранці ЗСУ у Британії тренуються маскуватися

Фото
Укрінформ
Військовослужбовці Збройних сил України в рамках базової загальновійськової підготовки у Великій Британії під керівництвом британських інструкторів відпрацювали методи індивідуального маскування.

Як передає Укрінформ, про це начальник штабу - заступник командувача Сухопутних військ Збройних сил України генерал-лейтенант Олександр Павлюк повідомив у Телеграмі, оприлюднивши фото з навчань. 

«Військовослужбовці-інструктори Збройних сил Великої Британії теоретично та практично відпрацювали з новобранцями Збройних сил України, які проходять базову загальновійськову підготовку в рамках міжнародної навчальної операції на території Великої Британії, методи індивідуального маскування військовослужбовця та прихованої діяльності, маскування на місцевості, порядок використання штатних та підручних засобів маскування», - ідеться у повідомленні.

Як повідомляв Укрінформ, військовослужбовці ЗСУ в рамках базової загальновійськової підготовки у Великій Британії під керівництвом канадських інструкторів навчаються використовувати камуфляж і маскування.

Читайте також: Пентагон готовий продовжити навчання для нових підрозділів ЗСУ в Німеччині

Базова загальновійськова підготовка у Великій Британії була започаткована урядом цієї країни у 2022 році. Вона є частиною постійного зобов’язання Сполученого Королівства щодо підтримки України в обсязі понад 2,3 мільярда фунтів стерлінгів. 

Фото: Олександр Павлюк / Сухопутні війська

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-