Підрозділи першої танкової армії рф розгорнуті вздовж лінії оборони біля Сватового – розвідка Британії

Підрозділи першої танкової армії рф розгорнуті вздовж лінії оборони біля Сватового – розвідка Британії

Укрінформ
Підрозділи 1-ї гвардійської танкової армії росії, ймовірно, розгорнуті вздовж лінії оборони поблизу міста Сватове Луганської області.

Про це йдеться у зведенні, опублікованому у четвер Міністерством оборони Великої Британії у Твіттері, передає Укрінформ.

Зазначається, що елітна 1-ша гвардійська танкова армія зазнала значних втрат на початку війни, зокрема, під час відступу з Харківської області у вересні.

Тепер вона, ймовірно, була частково посилена мобілізованими резервістами, хоча й залишається значно нижчою за дозволену чисельність понад 25 000 осіб, наголошує британська розвідка.

Наразі росія завершила майже безперервну систему окопів уздовж 60 км між Сватовим і російським кордоном. Незважаючи на тривалість цих робіт, глибина оборонних споруд залишається невідомою. Ефективність оборонних операцій 1-ї гвардійської танкової армії росії та інших формувань значною мірою залежатиме від обсягу взаємно підтримуючих запасних позицій, йдеться у зведенні.

1-ша гвардійська Червоного прапора танкова армія — військове об'єднання Сухопутних військ Збройних сил росії чисельністю в армію. Перебуває у складі Західного військового округу. Штаб армії — Баковка.

Читайте також: ЗСУ уразили три ворожі пункти управління і два склади боєприпасів

Як повідомляв Укрінформ, раніше розвідка Британії зазначала, що нещодавно росія почала розширювати оборонні позиції вздовж свого міжнародного кордону з Україною та всередині Бєлгородської області, щоб ймовірно, «розпалити патріотичні почуття» у населення на тлі існуючої загрози вторгнення українських сил.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-