Зеленський: На Херсонщині загинули четверо поліцейських, на Донеччині - 10 цивільних

Зеленський: На Херсонщині загинули четверо поліцейських, на Донеччині - 10 цивільних

Укрінформ
Під час стабілізаційних заходів від російських мін на Херсонщині загинули четверо поліцейських, життя ще чотирьох наразі рятують лікарі. На Донеччині від російських обстрілів загинули 10 жителів Курахового.

Про це під час вечірнього відеозвернення заявив Президент України Володимир Зеленський, повідомляє Укрінформ.

«Херсонщина – четверо поліцейських загинули під час стабілізаційних заходів... російські міни. Серед загиблих – начальник поліції Черкаської області Михайло Куратченко, він допомагав колегам на півдні. Вибухотехнік Ігор Мельник. Кінолог Сергій Ненада. Помічник чергового Уманського райуправління поліції Вадим Періжок. Життя ще чотирьох поліцейських зараз рятують лікарі», - повідомив Глава держави, додавши, що сили поліції разом з усіма силами оборони нашої держави зараз на передовій захищають українців і разом з усіма зазнають втрат.

Зеленський також повідомив, що 7 грудня російська армія завдала жорстокого удару по мирних жителях Курахового, що на Донеччині.

Читайте також: Гуманітарну допомогу на Херсонщину везуть з різних регіонів, а також волонтери і благодійні фонди

«Саме по мирних людях, по звичайних людях. По ринку, елеватору, заправці, автостанції, по житловому будинку. У переліку загиблих станом на зараз – десять людей, багато поранених», - наголосив Президент.

Він висловив співчуття рідним і близьким, усім жертвам російського терору.

Як повідомляв Укрінформ, росія завдала потужного удару по Кураховому (Донецька область). Станом на 18.00 було відомо про загибель восьми цивільних.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-