ДТП із 16 жертвами у Шахтарську: Андрющенко показав наслідки зіткнення вантажівки рф з маршруткою

ДТП із 16 жертвами у Шахтарську: Андрющенко показав наслідки зіткнення вантажівки рф з маршруткою

Відео
Укрінформ
В окупованому з 2014 року місті Шахтарськ на Донеччині вантажівка військових рф протаранила пасажирську маршрутку, в результаті чого 16 людей загинули.

Як передає Укрінформ, про це у Телеграмі повідомив радник Маріупольського міського голови Петро Андрющенко та опублікував відповідне відео з місця події.

«Шахтарськ сьогодні. Вантажівка окупантів протаранила маршрутку. 16 людей загинуло. Винним призначено водія маршрутки, який теж загинув. Окупанти знову не винні. Жодного військового не затримано або арештовано. Навіть в таких дрібницях російська політика незмінна. Пасажири самі себе вбили, а водій просто пішов на таран. Чекаємо на Майнкампф під сидінням або тату з тризубом на трупі водія. росія - країна-вбивця», – написав Андрющенко під цим відео, яке отримав зі своїх джерел.

Як повідомлялося, у місті Шахтарськ у травні 2014 року збройні угруповання на чолі з російськими «зеленими чоловічками» нейтралізували місцевий відділ міліції. У липні-серпні 2014 року місто стало місцем запеклих боїв у ході антитерористичної операції проти озброєних угруповань «днр». 31 липня українські бійці загинули під час спроби батальйону 25-ї бригади взяти штурмом місто. У часи російсько-української війни 21 вересня 2014 року українські війська вимушено відійшли з міста, яким почала управляти окупаційна «влада».

Читайте також: На тимчасово захопленій Донеччині сталася ДТП з авто військових - 16 загиблих

Це місто, як і багато інших захоплених терористами, стало військовою базою російських загарбників.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-