Київстар відновив свою мережу в Ізюмі

Київстар відновив свою мережу в Ізюмі

Фото
Укрінформ
Телекомунікаційний оператор "Київстар" завершив відновлення мережі в місті Ізюм Харківської області. Нині послуги доступні у всіх будинках, окрім тих, що зруйновані агресором чи критично пошкоджені.

Про це Укрінформу повідомили в пресслужбі компанії.

Таким чином, послуга "Домашній інтернет" знову доступна у 5,5 тис. квартир мешканців Ізюма.

У компанії нагадали, що з 1 грудня розпочали надання послуг для перших абонентів у деокупованому Херсоні. Там до початку повномасштабного вторгнення послуга "Домашнього інтернету" від Київстару була доступна у 81 тис. квартир.

«Технічні спеціалісти роблять усе можливе, щоб оперативно повертати зв'язок у домівки наших абонентів. Та кількість викликів зростає. Терористичні атаки на енергетичну систему України позбавляють абонентів не лише світла, а й, як наслідок, провідного інтернету. Тому зараз ми окремо сфокусовані і на відновленні мережі, і на забезпеченні нашого обладнання додатковими джерелами живлення», - прокоментував керівник департаменту фіксованого зв’язку Київстару Сергій Сухорук.

Окрім відновлення пошкодженої інфраструктури, компанія модернізує мережу. Зокрема, вже у 18 містах України став доступний інтернет на швидкості до 1 Гбіт/с.

Також компанія активно реалізовує соціальні проєкти. Вона безкоштовно забезпечила інтернетом понад 1 400 бомбосховищ та укриттів по всій країні, а також підключила 743 модульних будиночки, забезпечивши інтернетом вимушених переселенців.

Читайте також: Абоненти Київстар вже чотири роки рятують хворих малюків завдяки sms

Як повідомляв Укрінформ, Київстар – найбільший український оператор електронних комунікацій, що станом на вересень 2022 року обслуговував 24,4 млн абонентів мобільного зв’язку та понад 1,1 млн абонентів «Домашнього інтернету». Компанія надає послуги на основі широкого спектра мобільних і фіксованих технологій, у тому числі 4G.

З початку цього року Київстар інвестував у будівництво та розвиток телекомунікаційної інфраструктури в Україні понад 3,5 млрд грн.

Фото: Київстар

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-