Оператор ГТС України отримав обладнання від партнерів для ремонту енергомереж

Оператор ГТС України отримав обладнання від партнерів для ремонту енергомереж

Фото
Укрінформ
ТОВ "Оператор ГТС України" (ОГТСУ) отримав від британських, естонських та італійських партнерів обладнання для ремонтно-відновлювальних та діагностичних робіт.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє ОГТСУ.

"Італійський оператор SNAM надіслав 400 запобіжників, британська компанія National Grid передали цифрові товщиноміри покриттів, необхідні для контролю корозійного зношування стінок трубопроводів, дефектоскопії виробів, наш партнер Gas Networks Ireland – світлову башту, генератор, дрилі, бензопилку та ін. інструменти", - йдеться у повідомленні.

Крім того, з Естонії від Swedbank і E-governance academy надійшли сервери та жорсткі диски для забезпечення надійної роботи інформаційних систем. Обладнання було передане завдяки Секретаріату Енергетичного співтовариства (Energy Community), на базі якого створена оперативна група з підтримки України (USTF).

Читайте також: Наявної потужності достатньо для рівномірного розподілу відключень електрики - Шмигаль

В ОГТСУ наголосили, що фахівці компанії проводять ремонтно-відновлювальні та діагностичні роботи під обстрілами, працюють на деокупованих територіях, де роботам передує розмінування.

Як повідомлялося, Сполучені Штати оголосили про виділення понад $53 мільйонів на обладнання для ремонту та відновлення роботи електромереж в Україні, які постраждали від ракетних обстрілів з боку рф.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-