У Чернівцях лабрадор допоміг зібрати ₴30 тисяч для ЗСУ

У Чернівцях лабрадор допоміг зібрати ₴30 тисяч для ЗСУ

Фото, відео
Укрінформ
У Чернівцях лабрадор на ім’я Принц Паша допоміг зібрати для ЗСУ 30 тисяч гривень. За фото з собакою люди залишають будь-яку суму коштів на благодійному ярмарку.

Про це на каналі youtube повідомляє місцеве видання «Молодий Буковинець», передає Укрінформ.

«Принц Паша – саме так звуть лабрадора, який вже став зіркою Чернівців. Замість того, щоб відлежуватися на дивані, собака виконує важливу місію – збирає гроші для нашої армії. За фото із Пашею чернівчани донатять будь-яку суму. За весь час собаці вдалося зібрати 30 тисяч гривень», - повідомляє видання.

Зазначається, що свого часу Пашу віддавали в добрі руки. Так він потрапив у родину місцевого волонтера Володимира Дороша. Лабрадора приводять на благодійний ярмарок лише у вихідні, коли немає дощу та повітряної тривоги.

«У нас було багато ідей, як збирати кошти на допомогу нашим хлопцям. І зараз основне завдання – забезпечити дронами наші бойові підрозділи на лінії фронту. Тож ми вирішили проводити благодійний ярмарок. Займаємося цим вже близько двох місяців. Долучилися до придбання двох дронів», - розповів Дорош.

Лабрадор розуміє команди «Сидіти», «Лежати», «Стояти», «Селфі», «Дати цьомку». Та найбільше йому подобається наказ «Гуляти» та «Їсти».

Читайте також: Львівські діти-актори зібрали у США понад мільйон гривень на бойовий літак ЗСУ

За день собака збирає від двох до чотирьох тисяч гривень.

Фото: Молодий Буковинець

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-