Трюдо і Шольц обговорили військову допомогу Україні

Трюдо і Шольц обговорили військову допомогу Україні

Укрінформ
Уряди Канади та Німеччини й надалі усіляко підтримуватимуть України у війні з росією.

Як повідомляє кореспондент Укрінформу, про це за підсумками розмови між прем’єр-міністром Канади Джастіном Трюдо та канцлером Німеччини Олафом Шольцем розповіли в офісі глави канадського уряду.

“Прем’єр-міністр Трюдо та канцлер Шольц обговорили незаконне та невиправдане російське вторгнення до України й погодилися стосовно важливості подальшої військової, фінансової та гуманітарної підтримки українського уряду та народу”, - заявили в урядовому офісі.

Зазначається, що Трюдо також наголосив на твердій рішучості Канади працювати разом із Німеччиною над підтримкою суверенітету України та зусиль із відновлення країни.

Читайте також: G7 обіцяє безстрокову підтримку України та посилення санкцій проти росії

“Лідери поділилися своїми спільними занепокоєннями стосовно ширшого впливу російської військової агресії проти України, особливо для глобального Півдня, через дефіцит та зростання цін на пальне, продовольства й добрива. Вони пообіцяли співпрацювати із партнерами-однодумцями над пошуком практичних шляхів усунення цих наслідків, особливо для найбільш уразливих”, - заявили в офісі прем’єр-міністра Канади.

Як повідомлялось, у Німеччині 26-28 червня проходить саміт очільників країн Великої сімки.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-