Зеленський провів засідання Ставки – вперше у подвійному форматі

Зеленський провів засідання Ставки – вперше у подвійному форматі

Відео
Укрінформ
Президент України Володимир Зеленський провів у четвер, 2 лютого засідання Ставки, яка відбулася у подвійному форматі, зокрема розглянули намагання росії посилити тиск на Донбасі, забезпечення армії, підготовка кадрів та інше.

Про це  Володимир Зеленський сказав під час відеозвернення, передає Укрінформ.

“Провів сьогодні засідання ставки. Вперше у подвійному форматі. Спочатку традиційний повний склад ставки, розглянули ситуацію на фронті, намагання росії посилити тиск на Донбасі, забезпечення армії, підготовка кадрів, та інші питання постійної уваги ставки. А потім в другій половині дня додаткова зустріч членів ставки у вузькому форматі для особливо вагомої розмови. Ми не залишимо без нашої відповіді жодну дію окупанта”, - сказав Зеленський.

Президент відзначив, що зараз ворог, який вже програв стратегічно, але тактично має ресурс на спроби наступальних дій, шукає варіанти як змінити хід війни.

Читайте також: Президент: Треба говорити в один голос зі світом про постачання для оборони

Зокрема, намагається використати потенціал всіх територій, який поки що контролює.

“Ми ж маємо продовжувати те саме, що робимо. Посилювати нашу стійкість, бути абсолютно єдиними у прагненні забезпечити нашу армію та всіх захисників необхідною зброєю та обладнанням – нам в Україні потрібно говорити одним голосом зі світом щодо постачання для оборони. А також маємо щомісяця відчутно посилювати глобальний тиск на Росію. Ворог має вийти з цієї своєї стадії значно більш послабленим, ніж вони передбачають для себе у найгірших сценаріях. Це важке завдання для нас, але ми повинні його виконати”, - сказав Президент.

Як повідомляв Укрінформ, глава держави сьогодні відзначив державними нагородами 57 захисників України, зокрема іноземних добровольців, 14 з них – посмертно.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-