У Броварах розпочали роботи з прибирання на місці падіння гелікоптера

У Броварах розпочали роботи з прибирання на місці падіння гелікоптера

Укрінформ
У місті Бровари Київської області 2 лютого розпочали роботи з прибирання території дитячого садка "Джерельце", де впав гелікоптер.

Як передає Укрінформ, про це це мер Броварів Ігор Сапожко повідомив у Телеграмі.

“Відсьогодні розпочато роботи по прибиранню території садочка "Джерельце", де 18 січня сталося падіння гелікоптера”, - написав він.

Внаслідок трагедії прилегла територія та приміщення садочка потребують виконання “значного обсягу заходів”, які наразі розпочато працівниками комунального підприємства "Бровари-Благоустрій".

Подальша доля приміщення буде визначена після проведення ряду експертиз та надання висновків фахівцями профільного інституту.

Мер поінформував, що усі вихованці дитячого садка "Джерельце" влаштовані до інших закладів дошкільної освіти, при цьому враховані усі побажання батьків та персоналу. Діти перейшли до інших закладів зі своїми вихователями та в складі своїх сформованих груп.

Частина вихователів та працівників дитячого садка ще перебувають на лікарняних. Наразі ведуться активні перемовини щодо проведення у найближчий час оздоровлення для всіх членів колективу Джерельця.

Читайте також: росіяни розганяють фейковий документ про причини авіатрощі у Броварах - Повітряні сили

Як повідомлялося, 18 січня у Броварах поруч із дитсадком та житловою багатоповерхівкою впав гелікоптер Державної служби з надзвичайних ситуацій. На борту гелікоптера перебували 10 людей, у тому числі міністр внутрішніх справ Денис Монастирський, його перший заступник Євгеній Єнін і державний секретар МВС Юрій Лубкович.

На місці падіння гелікоптера виявили тіла 14 загиблих, серед них - одна дитина і 10 осіб, які перебували на борту. Постраждали 25 осіб, з них 11 дітей.

Фото ілюстративне

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-