В Україні завтра - мокрий сніг та дощ, вдень до +4°

В Україні завтра - мокрий сніг та дощ, вдень до +4°

Погода
Укрінформ
У п'ятницю, 3 лютого, в Україні буде хмарно, невеликий мокрий сніг, вдень на півдні невеликий дощ, на Закарпатті помірні опади.

Про це Укрінформу повідомили в Українському гідрометцентрі.

За даними синоптиків, на дорогах країни завтра місцями ожеледиця; у південній частині вночі та вранці подекуди туман. Вітер північно-західний, на Лівобережжі південний, 5-10 м/с, у західних областях вночі місцями пориви 15-20 м/с. Температура вночі 0-5° морозу; вдень від 1° морозу до 4° тепла, у південній частині 2-7° тепла; в Карпатах протягом доби 3-8° морозу.

У столичному регіоні завтра хмарно, невеликий мокрий сніг; на дорогах місцями ожеледиця.

Вітер північно-західний, 5-10 м/с. Температура по Києву вночі 1-3° морозу, вдень 0-2° тепла; по області вночі 0-5° морозу, вдень від 1° морозу до 4° тепла.

На 4-5 лютого синоптики прогнозують хмарну погоду з проясненнями. Часом невеликий сніг, в Криму з дощем (вночі 4 лютого в західних областях помірний, на Закарпатті та Прикарпаті місцями значний сніг, хуртовина). На дорогах подекуди ожеледиця. Вітер переважно північно-західний, у східній частині південний та південно-східний, 7-12 м/с, вдень 4 лютого в західних областях, впродовж 5 лютого у південній частині країни місцями пориви 15-20 м/с. Температура вночі 3-8° морозу (5 лютого на заході до 11° морозу), 4 лютого у південно-східній частині 0-5° морозу; вдень від 3° морозу до 2° тепла, в Криму до 5° тепла, 4 лютого у північних областях, 5 лютого в Україні, крім південного сходу, 1-6° морозу.

У столиці та на Київщині 4-5 лютого хмарно з проясненнями, часом невеликий сніг; на дорогах подекуди ожеледиця. Вітер переважно північно-західний, 7-12 м/с. Температура по Києву: 4 лютого вночі 3-5° морозу, вдень 1-3° морозу; 5 лютого вночі 5-7° морозу, вдень 3-5° морозу. По області: вночі 3-8° морозу, вдень 1-6° морозу.

Читайте також: Через потужний зимовий шторм у США скасували понад 5,7 тисячі авіарейсів – ЗМІ

Згідно з прогнозом Укргідрометцентру, 6 лютого в Україні невеликий, у південно-східних областях помірний сніг; 7 лютого у західних та південних областях невеликий сніг; на решті території без істотних опадів. Температура вночі 4-10° морозу, вдень 1-7° морозу; в Карпатах вночі 13-19° морозу, вдень 6-12° морозу.

У Києві та по області 6 лютого невеликий сніг; 7 лютого без істотних опадів. Температура по Києву вночі 6-8° морозу, вдень 3-5° морозу; по області вночі 5-10° морозу, вдень 2-7° морозу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-