У Краматорську розбирають завали будинку, зруйнованого російською ракетою

У Краматорську розбирають завали будинку, зруйнованого російською ракетою

Фото, відео
Укрінформ
На місці зруйнованого внаслідок обстрілу житлового будинку у м. Краматорську Донецької області️ працюють 183 особи та 18 одиниць техніки.

Про це повідомляє пресслужба ДСНС України у Телеграмі, передає Укрінформ.

Як зазначається, 1 лютого у м. Краматорську внаслідок ракетного удару зруйновано з 4-го по 1-й поверхи чотириповерхового житлового будинку в межах одного під’їзду з послідуючим загоранням припаркованих автомобілів.

Станом на 07:00 2 лютого, внаслідок обстрілу підрозділами ДСНС деблоковано тіла трьох загиблих осіб та двох осіб врятовано. Травмовано 18 осіб (з них восьмеро осіб госпіталізовані).

Читайте також: Війська рф за добу вбили трьох цивільних на Донеччині, ще 22 — поранили

Загорання автомобілів ліквідовано. Розгорнуто пункт обігріву ДСНС.

До рятувальних робіт залучено 183 особи та 18 од. техніки, з них від ДСНС 60 осіб та 11 од. техніки (в т. ч. мобільно-оперативна група ГУ ДСНС).

Крім того, у пресслужбі Міністерства внутрішніх справ додали, що на місці ворожого ракетного удару працює 11 слідчо-оперативних груп, загалом – понад 100 поліцейських.

«На місці працюють 11 слідчо-оперативних груп, вибухотехніки, кінологи, парамедики, патрульні поліцейські та інші підрозділи. Біля кожного пошкодженого будинку виставлено поліцейські наряди. Правоохоронці  евакуюють людей до місцевої школи, де розгорнуто пункт прихистку», - уточнюється у повідомленні.

Водночас комунальні служби міста Краматорська працюють над розчисткою прилеглої території, вивозять залишки будинку, закривають вікна будівель, що постраждали від ударної хвилі.

У Краматорську комунальники розбирають завали зруйнованого будинку / Фото: Краматорська міська рада

Як повідомлялося, ворожа атака сталася в середу о 21:45. Кількість загиблих унаслідок влучання російської ракети в житловий будинок у Краматорську зросла до трьох, 20 людей поранені. Триває пошуково-рятувальна операція.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-