Теракт рф у Харкові: Кулеба закликав світ надати Україні максимальну військову підтримку

Теракт рф у Харкові: Кулеба закликав світ надати Україні максимальну військову підтримку

Укрінформ
Міністр закордонних справ Дмитро Кулеба закликав світ жорстко відповісти на терористичну атаку загарбників після того, як росія завдала жахливого удару по гуртожитку у Харкові.

Про це очільник українського МЗС написав у своєму твіттері, передає Укрінформ.

"росіяни завдали удару по житловому кварталу Харкова, убивши щонайменше 6 і поранивши щонайменше 16 осіб. росія продовжує вбивати людей посеред Європи. Єдиний спосіб зупинити путіна – надати Україні максимальну військову допомогу та запровадити значно жорсткіші санкції проти росії", - йдеться у повідомленні.

Читайте також: Впливові американські експерти закликали Білий дім активніше допомагати Україні зброєю

Раніше міський голова Харкова Ігор Терехов повідомив, що під час обстрілу Сатлівки - одного з районів Харкова - влучання сталося біля житлового будинку. Пізніше він уточнив, що в результаті обстрілу почалася сильна пожежа у житловій будівлі, загинули шість осіб. 

Згодом стало відомо, що кількість жертв внаслідок атаки зросла до семи.

Харків та населені пункти області практично щоденно потерпають від російських обстрілів. 7 серпня у Харківській обласній прокуратурі повідомили, що через російську агресію в області загинули понад 1000 цивільних, із них 50 дітей, поранені – удвічі більше.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-