ВПК росії безнадійно застарів, їх чиновники намагаються це приховати - СтратКом

ВПК росії безнадійно застарів, їх чиновники намагаються це приховати - СтратКом

Укрінформ
путін хизується «надсучасною» російською зброєю. Насправді вона – застаріла та неефективна. 

Про це заявили у Центрі стратегічних комунікацій та інформаційної безпеки, передає Укрінформ.

"У росії проводять форум «Армія-22», на якому показують нібито високоефективну російську зброю. Але справжні можливості цього озброєння яскраво продемонструвала війна в Україні. Порівняно із західними аналогами російська зброя – відстала", - йдеться у повідомленні.

У відомстві додають, що принципово нових розробок російський ВПК не видає, там досі користуються радянськими здобутками.

"Виробництво озброєння рф залежить від західної електроніки та підприємств із України. Ні до одного, ні до іншого доступ росіяни отримати не можуть. ВПК рф занепадає, як і інші галузі російської економіки, – підприємства простоюють, працівники залишаються без роботи. Трофейна російська техніка – з виробничим браком, а отже рф наражає своїх же солдат на небезпеку при експлуатації", - кажуть у Центрі.

Читайте також: Кулеба і Блінкен скоординували подальше постачання зброї Україні від США та партнерів

Також підкреслили, що серія пожеж і вибухів на підприємствах ВПК свідчить про наміри чиновників приховати реальний стан галузі.

Як повідомлялося, на Луганському плацдармі у російських частинах і підрозділах останнім часом поменшало танків та інших бронемашин.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-