У Києві відновили роботу вже 55 диппредставництв

У Києві відновили роботу вже 55 диппредставництв

Укрінформ
У столиці вже відновили роботу 55 дипломатичних представництв.

Про це у своєму зверненні поінформував Президент України Володимир Зеленський, передає Укрінформ.

За його словами, цими днями дуже активною є дипломатія в інтересах нашої держави.

Він уточнив, що в понеділок у Софії Київській відбулася церемонія вручення вірчих грамот новими послами іноземних держав, які прибули працювати у нашу столицю.

«Повноцінна робота посольств, присутність послів у Києві, це – одне з важливих підтверджень міцності нашої держави, української здатності боротися і перемагати. Вже 55 диппредставництв відновили роботу, а сьогодні вірчі грамоти вручили нові посли Бельгії, Іспанії, Киргизстану і Румунії», - поінформував глава Української держави.

У свою чергу Зеленський зазначив, що в Україну вже прибув генсек ООН Антоніу Гутерреш. «Будемо працювати над необхідними для України результатами», - сказав Президент.

Читайте також: Зеленський прийняв вірчі грамоти у послів чотирьох країн

Як повідомляв Укрінформ, генеральний секретар ООН Антоніу Гутерреш обговорить у четвер у Львові на зустрічі з Президентом України Володимиром Зеленським і Президентом Туреччини Реджепом Тайїпом Ердоганом питання, пов’язані з транспортуванням зерна морським шляхом, ситуацію на Запорізькій АЕС, яку обстрілюють російські війська, а також розслідування трагедії в Оленівській в’язниці, де внаслідок вибуху 29 липня загинули десятки українських військовослужбовців.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-