Налякані загарбники ховають авіацію вглиб Криму та на аеродроми рф - розвідка

Налякані загарбники ховають авіацію вглиб Криму та на аеродроми рф - розвідка

Укрінформ
Після останніх подій у Криму загарбники терміново переміщують свої літаки та гелікоптери вглиб півострова та на аеродроми рф.

Про це повідомляє Головне управління розвідки, передає Укрінформ.

"Окупанти проводять заходи щодо часткового переміщення авіаційної техніки з аеродромів передового базування в Криму на запасні аеродроми та аеродроми постійного базування на території рф. ️Така активність відзначена після серії вибухів на об’єктах військової інфраструктури тимчасово окупованого півострова Крим, у тому числі на території аеродромів Саки (9 серпня) та Гвардійське (16 серпня)", - повідомляє розвідка.

️В рамках зазначеного відмічено переліт не менше 24 літаків та 14 вертольотів. 11 серпня до аеродрому Гвардійське було перекинуто п'ять літаків Су-27/30 зі складу 38-го винищувального авіаційного полку (Бельбек); п'ять літаків СУ-34 зі складу 559-го бомбардувального авіаційного полку (Морозовськ).

17 серпня відмічено переліт: трьох вертольотів КА-27 зі складу 318-го окремого змішаного авіаційного полку (ОЗмАП Кача) морської авіації ЧФ в Херсонес; трьох вертольотів КА-27 зі складу 318-ї ОЗмАП у Севастополь; восьми вертольотів у Краснодар.

17 серпня з аеродрому Бельбек на аеродроми, що розміщені на території рф, відмічено переліт: трьох літаків Су-35С зі складу 23-го винищувального авіаційного полку (Дземгі) 303-ї змішаної авіаційної дивізії (ЗмАД) 11-ї армії ВПС і ППО східного ВО в Приморсько-Ахтарськ; трьох літаків Су-34 зі складу 559-го бомбардувального авіаційного полку (Морозовськ) 1-ї ЗмАД 4-ї армії ВПС і ППО в Приморсько-Ахтарськ; п'яти літаків CУ-27/З0СМ зі складу 38-го винищувального авіаційного полку (Бельбек) 27-ї ЗмАД 4-ї армії ВПС і ППО в Кримськ; літака, ймовірно МіГ-31, в Геленджик; двох літаків, імовірно МіГ-31, в (станицю) Кущевську;

Читайте також: ЦПД: Версії росЗМІ щодо вибухів у Криму є прикриттям небоєздатності армії рф

Під час перельоту в одного з літаків МІГ-31 на борту сталась пожежа, ймовірно, головної силової установки та навігаційного обладнання.

Як повідомлялося, після вибухів у Криму окупанти встановили КПП перед в’їздом на Керченський міст, перевіряють тих, хто покидає півострів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-