На Херсонщині загарбники захопили бізнес-центр

На Херсонщині загарбники захопили бізнес-центр

Укрінформ
На Херсонщині російський агресор захопив бізнес-центр «Бордо», тут тепер мешкають високопоставлені загарбники та їхні пропагандисти.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Херсонська ОВА.

«Окупанти захопили приміщення бізнес-центру Бордо». Власники будівлі не мають доступу до свого майна», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що у готелі цього комплексу проживають високопоставлені загарбники та пропагандисти з рф. Будівлю оточили російські військові.

Як повідомляв Укрінформ, на Херсонщині загарбники змушують підприємців проходити так звану процедуру перереєстрації й отримувати для цього російські паспорти.

У Херсоні загарбники захопили контроль над будівельною компанією; працівникам та керівникам погрожували.

Читайте також: На Херсонщині загарбникам дедалі важче знайти зрадників для співпраці

На Херсонщині російські військові захопили приміщення банку та держустанови, а також вкрали автомобіль центру первинної медико-санітарної допомоги.

російські загарбники обкрадають склади, магазини. У Херсоні з порту військові рф викрали складні мінеральні добрива, також в обласному центрі вони захопили мережу автозаправних станцій, а біля Олешок - базу зеленого туризму.

Загарбники грабують бази відпочинку на Чорноморському узбережжі в Лазурному, Генічеську, відбирають у власників приморські пансіонати.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-